Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

180829

Allmänt Permalink0
Ursäkta den dåliga uppdateringen. Jag jobbar mest och då finns det inte mycket att blogga om ☺️ Men det har hänt en del annat sista tiden.

Förra veckan var vi på 1-års kontroll på BVC. Cleo vägde 7,8kg och var 75cm lång. Hon följer sin kurva fint och det går framåt. Vi hade dock trott att hon skulle väga något kilo mer för hon känns så himla stor nu och mycket kläder har fått rensas ut. 

Vi har även varit hos sjukgymnasten och där går det med sakta men säkert framåt. Nu sitter hon utan stöd i drygt 1 minut och vi tränar så hon ska utveckla ett fallskydd att kunna stötta upp sej med 😊

I fredags hade vi föräldraträning i Färlöv. Efter träningen skickade vi hem papporna och vi mammor stannade kvar och åt cateringmat, drack bubbel och badade bubbelpool. Så trevligt 🌟

Ett kalas i Dalby har också hunnits med 🎉🎂🎁 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till top