Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

💦🐬💦

Allmänt Permalink0
Idag var det sista gången på babysimmets del 2. Vi har tyckt det har varit veckans höjdpunkt och Cleo har utvecklats mer och mer. Från början var det en jäkla pers så fort lektionen var slut och vi kom upp ur bassängen. Då skreks det till vi lämnade byggnaden och jag var tveksam till om det verkligen var värt det... men efter några gånger blev det bättre och sista gångerna har det enbart varit leende från Cleo 😀

 Nu är planen att gå steg 2 en gång till i höst eftersom det varit en del moment som Cleo inte riktigt kunnat vara med på. Till exempel sitta på kanten, krypa på madrass och lite så, därför känns det rimligt och det blir då Calle som tar över eftersom jag snart ska återgå till jobb 😊 (null)

Till top