Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

Stjärnklart

Allmänt Permalink0

Idag körde jag en sväng till stan. Jag köpte två adventsstjärnor på Åhléns som jag nu har monterat ihop och satt upp. Det blev fint tyckte jag, nu är det stjärnor i alla våra fönster :)

Jag hade även tänkt köpa en tavla på Gallerix men så blev det inte. Jag frågade en av personalen om de beställde hem tavlor för jag hade hittat en på deras hemsida. Då fick jag jävligt klart för mej att detta inte längre var en Gallerixaffär och det hade det verkligen inte varit på 5 månader. Oj, trampade tydligen på en öm tå.

Läser man inte på skylten när man går in tycker jag inte det är speciellt uppenbart att det inte längre är Gallerix. Jag får väl helt enkelt se om jag hittar den på något annat sätt. Den butiken kommer jag verkligen inte gå in i så länge personalen har sådana klimakteriebesvär.

En affär som däremot har hur trevlig personal som helst är Accent:) Jag gick förbi och blev sugen på att kolla efter en ny väska. Det hittade jag inte någon men jag hittade ett par innetofflor:) 25% rabatt denna veckan.

Efter min lilla shoppingrunda körde jag hem till farmor och fikade. Nu ska jag fortsätta tvätta.
/J


091130

Allmänt Permalink0
Nu är jag uppe och har ätit frukost och allt. Jag tänkte att jag ska försöka hålla en rätt normal dygnsrytm denna vecka så jag ställde klockan. Jobbet ringde innan och frågade om jag kan ta två nätter denna veckan så då kommer jag ändå få förstöra den igen:P Inget emot det, jag gillar att va vaken på natten och sova på dagen:)

Det var på avdelning 113/114 och där har jag aldrig varit innan. Det är en hjärt och infektionsavdelning, men det blir nog bra:)

Nu ska jag ta tag i tvätten, tvättkorgen välter omkull om jag slänger dit mer kläder. Det bor en riktigt stor spindel i källaren som man måste gå förbi för att komma till tvättstugan. Av den anledningen har jag undvikit att göra det, nu går det tyvärr inte längre eftersom jag knappt har några rena kläder.
Mamma var snäll och fångade spindeln och slängde ut den i trädgården. Vem ska göra sånt när man flyttar hemifrån? :S
/J

Julapyntet...

Allmänt Permalink0
Ja, de flesta verkar redan ha hängt upp stjärnor och allt det där redan. Själv tänkte jag göra det idag, lite snabbt och lätt. Det blev inte riktigt så. Två av stjärnorna glappar och lyser lite när de vill.
Tre proppar har gått när jag försökt fixa det, nu är glödlamporna alltså slut och jag står här med en fungerande stjärna. Den har jag hängt i mitt rum och de tre andra rummen får va utan tills vidare.

Det känns som att jag får besöka stan imorgon och fixa lite nytt. Snabbt och lätt va det ja.
/J

Till top