Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

151030

Allmänt Permalink1
Idag startade vi dagen med naturhistoria museet. Det var några andra besökare där idag (minst sagt) eftersom många barn även i London har höstlov denna veckan. Trots kaos med många barn fick vi se det vi önskade 😊.

Efteråt blev det lite strosande vid Green Park, fish&chips och så innan vi åkte vidare mot Covent Garden. Ikväll blev det finmiddag i Paddington som Calle bjöd på, vi har nämligen 1-års dag 😀❤️.
151029

Allmänt Permalink2
Igår åkte jag & Calle till London. Efter en lång resdag orkade jag inte skriva något inlägg igår men ikväll kommer det 😊.

Vi har spenderat hela dagen i Cambridge hos Mi, Karim & Djamel 😊.
Har strosat runt, shoppat lite, gått i parker, lunchat och hängt hemma i deras lägenhet. Mi bjöd på fantastisk algerisk middag som var hur god som helst. Nu är vi tillbaka på hotellet och ska snart sova. Imorgon väntar nya äventyr 😀🇬🇧🚄.151027

Allmänt Permalink0
Hur bra kan denna dagen börja då?! Lönen finns på kontot och jag avslutar nattpasset och går på semester 😍. Bryr mej inte om att det var -2grader och frost på sadeln. Nu är jag hemma i min varma säng och ska sova några timmar innan det är dags att vända tillbaka dygnet ☺️. 

Till top