Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

100630

Allmänt Permalink0
Jävligt bra strandväder alltså. Skiter i vilket, ska ändå till Åhus. Får se om man fryser ihjäl eller om solen vill titta fram en sväng. Knäckemattis ringde innan och berättade att han bangar stranden p.g.a bränd hud. Det lär man ju inte få idag^^.

Ska iallafall till donken idag har jag bestämt, igår blev det inte av.
Hörs sen!

Tisdagskväll

Allmänt Permalink0
Har haft en slapp dag. Va hos sjukgymnasten för sista gången idag. Hon skickade hem mej igen för hon tyckte jag såg kass ut... Åkte hem och la mej i solen... Det är ju jättebra när man är sjuk:P

Har bara slappat hela dagen i solen. Har ätit kycklingsallad och jordgubbar till efterrätt. Ikväll har jag kollat på Allsången, moster och Amanda är nämligen där nu :) Såg inte dom dock.

Imorgon ska jag, Jottan, Mädis och lite annat folk till stranden. Det ska fan inte regna då. Och jag ska inte vara sjuk.
Nu blir det filmtajm:) Ciao.

100629

Allmänt Permalink0
Godmorgon gottfolk. Jag är utsövd... Dock lite halvsjuk med ont i halsen och så... Ska iväg och träna om en timme tänkte jag.
Ska nog unna mej McDonald's på vägen hem för denna veckan är det LILA glas:D Wooohooo!

Eventuellt stranden sen om man pallar... Får passa på när man är ledig alltså :)
Ciao.
Till top