Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

Morsdag 🌸

Allmänt Permalink0

Idag är dagen tillägnad alla mammor, jag har inte kunnat fira min för vi har båda jobbhelg. Istället fick storebror äran att överlämna en present igår 😊 Vad skulle man gjort utan dej lilla mor ❤

🐳🐳🐳

Allmänt Permalink0

Helgen består av nattjobb för min del, vi har också hunnit ta många dopp i den nya poolen idag när det varit så varmt... Underbart 😎

170525

Allmänt Permalink0

En ledig dag för både mej & Calle idag. Trots min förkylning och att Calle var på AW igår har vi fått mycket gjort 😊. Har kört runt i typ alla affärer på Vilan (Rusta, Blomsterlandet, Jula, Media Markt, Biltema och till sist Maxi) för att få ihop det vi behövde och där emellan bjöd moster på glass 🍦.


Resten av dagen har vi fixat hemma, monterat torkvinda, monterat pool, klippt gräs, planterat blommor vi fått i present, druckit bubbel och grillat. Skulle gått på bio också men den skippade vi för vi hade så bra flow här hemma 😉. 

Till top