Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

140526

Allmänt Permalink0
Helgen var mycket bra :) i lördags hälsade jag och Hilda på morfar. Sen kom Alexandra, vi beställde pizza och drack lite hos mej... Sen gick vi till Stora Torg för att kolla in C4-konserten. Vi hann inte se hela för sen drog vi till Näsby för förfest innan vi gick ut till Olearys... En mycket trevlig men blöt kväll. Det fick vi ångra igår hehehe. Men så kan det gå ;) har inga bilder från lördagen så får bjuda på min och Oddmos fredag istället ;)


140523

Allmänt Permalink0
Händelserik dag på jobbet... Avtacknng av både Anki och Negar som jag tycker supermycket om som kollegor! De går båda till kommunen som så många andra nu när lönerna är så låga inom KRYH... 

Efter jobbet tog jag en tupplur... Sen en sväng på stan, systemet för att köpa rosé och Coop för att handla mat... Sen gick jag hem för att piffa lite innan mamsen kom... Tog ett glas rosé på innergården innan vi mötte upp Sandra, Niklas, Joakim och Yvonne på Aptit. Sämsta servicen någonsin, de tog sig verkligen vatten över huvudet nu när det är 400-årsfirande... Ingen bra service för att kompensera  våra klagomål heller så verkligen minus... Men efter god mat gick jag och Joakim en sväng, sen gick jag till norr och tog några glas vin innan Rebecca&Fiona... Regn blev det och vi flydde in på hessle... Inget drag, nu ska jag sova ;) 
140521

Allmänt Permalink0
Idag har jag jobbat... En bra dag med bra kollegor där jag bland annat släppte bomben hos chefen. Inget samtal jag såg fram emot att ha nu när vi har det så krisigt med bemanningen som vi har... Hon är bra, förstående och stöttande -så som en bra chef ska va! Mycket skönt :)

Efter jobbet kom moster på fika och pratstund, trevligt :) nu är jag helt slut efter tre avsnitt greys... Säsong två är avslutad... Har alltså åtta kvar?! :P sandra, kommer snart och lånar nästa box om jag får? ;)
Natti på er!


Till top