Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

🇩🇰☀️⛱

Allmänt Permalink0
Min & Calles gemensamma semester är i full gång. Vi har nu tre veckor där vi båda är lediga samtidigt och vi började denna första vecka med att åka till Oxie. I måndags blev det Köpenhamn med barnpassning av Caj & Eva. Så välbehövligt och fantastiskt skönt att komma iväg 👌🏽 Vi gick på Strøget, drack en och annan öl, shoppade, åt glass, hängde i Nyhavn,  gick på Tivoli, åt massor av mat och allt vad man nu gör i Danmark 😊

I tisdags åkte vi till sommarhuset i Beddinge och det var ju inte alls dumt i denna värmen så det blev en hel del bad, häng med Calles släkt & familj, restaurangmys och så 😊 Underbara dagar helt enkelt 😎💗☀️ (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

180718

Allmänt Permalink1
Idag var mammorna på byn uppe på golfkrogen och tog en liten After Föräldraledigt 🍷🍕🍺 Gott & mysigt ❤️ (null)

180712

Allmänt Permalink0
Denna dagen trodde jag inte skulle komma såhär tidigt... men efter mycket velande fram och tillbaka har jag idag sagt upp mej på kirurgen. I oktober ska jag börja jobba på neonatal och se om det kan vara min grej. Jag tror väl inte att jag egentligen är klar med kirurgin för det är så himla roligt. Men just nu i dagens vårdkris har vi tyvärr inte möjlighet att ge den sjukvård jag hade önskat att ge svårt sjuka cancerpatienter och som förtroendevald har det inte heller gått att påverka så mycket som jag hade velat. Därför kändes det som rätt läge även om jag kommer sakna det otroligt mycket ❤️ Speciellt min fina bästa kollega Bukki ❤️ (null)

Till top