Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

Cheesecake

Allmänt Permalink0
Hade inte så stora förväntningar på denna dag men den blev bättre än jag trodde :P Skolarbetet flöt på bra och handlingen på Maxi efteråt gick snabbt :) Nu har jag gjort få cheesecakes och slagit in Amanda Fondells skiva som morfar ska få på lördag. Nu är det dags för köttbullar och spagetti :)

120130

Allmänt Permalink0
Idag är det grupparbete för hela slanten hemma hos Sandra på Näsby. Efteråt ska jag dra till Maxi och handla så jag kan baka ikväll. Morfar fyller år i helgen och jag ska baka lite till det :)
Lalehs nya skiva är en bra start på dagen!

R.I.P Stora Björn

Allmänt Permalink0

Med all respekt för den skadade mannen som blev halvt uppäten av en björn igår. Men seriöst, väck inte den björn som sover om ni inte kan jaga ordentligt.

Jägarna skryter om hur bra dom är på att jaga och "hålla ordning" osv. Är det bara jag som inte tycker dom levde upp till det så jättebra denna gången heller?!

Dom flesta vet väl vad björnar gör vid denna årstiden och vad som händer om man inte låter dom vara... Och sen läggs nyheten fram som att det var björnens fel och som vanligt skjuter man ihjäl honom som lösning på problemet istället för att tänka efter en gång extra innan man ger sig ut på älgjakt. Man blir så trött. Därför går jag och lägger mej nu.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14284886.abTill top