Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

120630

Allmänt Permalink1
Idag har jag legat i solen i princip hela dagen :) Tog sovmorgon med såklart... Egentligen skulle jag jobbat denna helgen och varit ledig nästa när det är tivolirock, dock så tyckte jag inte att banden lockar så mycket i år så jag skippade att byta helg.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra vid mej för ikväll ska vi till Johanna och grilla :) Sen blir det förhoppningsvis en liten utgång på det.

Köpte en epilator igår för alla säger att det är så jävla bra. Och jag har tänkt att så förfärligt ont kan det väl inte göra... Men jag tror inte jag klarar den smärtan alltså. Har som tur är 60 dagar på mej att bestämma om jag vill ha den eller inte... Och då borde man hinna prova lite olika metoder och smärtstillning. Leker med tanken på att be nån av narkosläkarna lägga en epiduralbedövning på jobbet nästa vecka och sen epilera allt vad jag orkar... Har någon några bra tips att bidra med så är dom varmt välkomna! :)

Snövit

Allmänt Permalink0
Idag hade jag en förjävlig dag på jobbet. Men man kan ju inte älska alla ;) Den blev bättre senare för jag, mamma och moster gick på bio och såg Snövit. Som jag har längtat efter att se den :) Och den va ännu bättre än jag förväntat mej. Bra skådisar och fin film. Så nu kommer jag sova gott och drömma om älvor och dvärgar inatt :)

120626

Allmänt Permalink0
Igår åkte jag till Malmö och träffade Amanda. Vi gick på stan, bra rea i många affärer tyckte jag :) Hittade lite smått&gott, dock ingen klänning till bröllopet så jag får nog ta någon gammal...

Idag ska jag jobba kvällspass och just nu sitter jag i telefonkö till löneförättarna på Region Skåne för att Prima P som vanligt har gjort fel med lönerna. Kände på mej att det skulle bli strul nu när jag bytt klinik och antagligen kommer jag inte få min kirurglön förrän nästa utbetalning. Tur man inte har så dyra utgifter...
Till top