Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

140228

Allmänt Permalink0
Jag haft en underbar fredag. Började med att jobba en slasktur... Den innebar att jag började 06:45 och slutade 12:20... Kunde alltså inte ha någon egen  patientgrupp utan hjälpte till där med lite av varje... Och vi åt fredagsfrukost som jag inhandlat... Älskar det :) 

12:30 hämtade Scuair mej på jobbet och vi körde till IKEA... Handlade en bokhylla, lakan, hylla, galgar och lite så... Nu ska det bara monteras med ;)

Efter IKEA körde vi till Torseke och hade tacomyskväll framför tv:n och nu är jag hemma helt slut... Men har haft en toppendag :)


140227

Allmänt Permalink0
Jobb idag, bra dag :) efteråt gick jag en sväng på stan... Fick min mobil dödförklarad så får fundera ut vad jag ska göra nu :P 

Har handlat på Willys ikväll inför lördagens middag innan Dracula... Och nu har vi hamnat på soffan framför film. Myskväll :)


140226

Allmänt Permalink0
Idag är det lön! Skit efterlängtad eftersom min dator kastade in förra veckan...

Idag ska vi ha utbildningsdag på jobbet... 9-17 så det blir en lång dag. Jag dricker kaffe och har kollat på lite inslag om krokodilen Kajsa. Hoppas hon kommer trivas i England med sina nya vänner :)


Till top