Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

170427

Allmänt Permalink0
Idag vad det dags för kosläpp i Önnestad. Vilken upplevelse 😍 Vi fick ihop ett bra gäng som åkte dit och man träffade hur många som helst man kände där 😀Jessica jobbar där när hon inte är föräldraledig så vår rundvandring blev guidad av en expert 😉 Korna  var söta när de skuttade men sötast var nog griskultingarna får jag säga 🐷 Cleo sov sej igenom hela utflykten men vi var nöjda ändå ☺️ (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


170426

Allmänt Permalink0
Jag tror Cleo tyckte det var en dålig idé med remissen till sjukgymnast. Idag satt hon hyfsat i stol till lunchen och hon lyckades även få till en längre stund i gåstolen 😀❤️🙏🏼 (null)

(null)

180425

Allmänt Permalink0
Idag var det dags för hembesöket av BVC. Äntligen har Cleo tagit ett rejält skutt i sin viktkurva, det känns superbra! Vi har blandat hennes gröt med ersättning nu sen hon piggade på sej efter influensan och det verkar ha haft bra effekt ☺️

Eftersom hon envisas med att inte sitta så ska vi få träffa en sjukgymnast och se om det finns något vi kan träna upp för att påskynda det. Annars såg allt bra ut och det firade vi med babysim på eftermiddagen, det var en hel månad sen sist så det var på tiden 💦💗🌸 (null)


Till top