Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

170819

Allmänt Permalink0

Idag vägde Cleo exakt sin födelsevikt, 1750g. Det går uppåt och det är toppen 👍. Hon har gjort lite framsteg med amningen och lyckats få till det några gånger så det innebär ett steg närmare hemgång 😊. Värmemadrassen sänks med små steg varje dag och är nu nere på 35 grader så det innebär också att vi så småningom kan börja planera för att komma hem. Den ska ner till 34 grader och sen vara stängd i 2-3 dagar utan att hon sjunker i temperatur för att man ska få komma hem. 


Lite bekymmer med kräkningar vid måltiderna när hon var uppe i 40-45ml så nu testar vi 35ml om jag ammar och sondar samtidigt och 40ml om Calle sondar, det verkar gå bättre 😊.

Jag har rastat hundarna ikväll och med mej tillbaka köpte jag kinamat för att lyxa till det lite ☺️. Mamsen var gullig och ordnade kantarellmackor till lunch, så gott 😍👌🏽🍄.

Dagens besökare var efterlängtade farmor Eva & farfar Caj. Caj var tyvärr förkyld förra veckan när Eva besökte oss i Lund så det var mycket trevligt att de kom idag ❤️. Cleo fick också en väldigt fin present, en pippidocka 😍😀👍.

Till top