Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

Äntligen 😀❤️👨‍👩‍👧

Allmänt Permalink0

Igår fick vi äntligen komma hem från Neo 😀 Vi ska fortsätta med deras hemsjukvård resten av tiden och det känns jättebra. De kommer på måndag och kollar vikt för ett se om amningsplanen är bra eller man ska öka/minska något på sonden. Superbra att de har hemsjukvård så man slipper vara inlagd under hela perioden Cleo behöver vård 😊.  Vi är supernöjda med Neo här i Kristianstad också. Underbar personal som stöttat och lärt oss massor. Det är extra skönt att det är 3 st sjuksköterskor som jobbar där som även är i hemsjukvården så vi vet vilka vi ska träffa sen 👍.


Även om vi längtade hem så är det speciellt att komma hem med första barnet... Vi visste inte hur Balder skulle reagera eftersom han är ganska valpig fortfarande och van vid att vara nummer 1 ☺️. Han är inte helt bekväm med att umgås med Oscar utan drar sej gärna undan när det blir för livligt. 

Han hade fått en filt från Cleo i förväg för att bekanta sej med hennes lukt... och när vi kom hem igår var han hur lugn som helst när han förstod att vi hade med oss en bebis. Han vill gärna va med vid amningen och ligga nära, när Cleo ligger i korgen vaktar han henne. Vi hoppas det fortsätter såhär bra 😀❤️.

Och resten gick med bra. Jätteskönt att komma hem till huset, gott med hemlagad mat, egen säng och allt det där 😍. Idag har vi tagit den vanliga promenaden fast med Cleo, härligt 😀. 

Har dock märkt att tiden för måltiderna är längre nu när vi själva ska rengöra pumpdelarna, mäta och värma upp mat, koka flaskor och allt det där som personalen fixade innan ☺️ Vi har redan hittat bra rutiner så det går rätt bra men man är glad att både jag & Calle är hemma ☺️.

Till top