Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

171002

Allmänt Permalink0

Idag på förmiddagen kom hemsjukvården -för sista gången 😀.

Nu är Cleo äntligen utskriven och vi fortsätter följas via BVC som varit här i eftermiddags. Det verkar bli hur bra som helst 😊.

Jag var lite rädd att det skulle kännas lika känslomässigt jobbigt idag som när vi flyttades från Lund till CSK men vi var så himla redo för detta så det kändes bara bra ☺️. Vi ska ändå ha lite kontakt med neo ett tag framöver då dietisten sköter Cleos matintag med protein och så. Och dagens mätningar var 2640g och 49cm 😀. 

Vill inte tänka tanken på att vi skulle kommit  hem från sjukhuset idag om det inte funnits hemsjukvård, fantastiskt att det gått att göra såhär 🙏🏼❤️. Nu är vi redo för ett "vanligt" bebisliv, Calles 10 pappadagar börjar imorgon och jag påbörjar min mammaledighet. Även det har varit fantastiskt att vi kunnat vabba båda två 👌🏽.

Till top