Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

170903

Allmänt Permalink1

Dagen har innehållit lite av varje. Calles föräldrar stannade till lunch. Sen försökte vi få lite vettigt gjort här hemma, typ montera ner poolen. Även om september bjuder på fina dagar så blir det nog inte mer badat får vi inse. Jag har får ändå inte bada med mitt snitt heller så det hade dröjt ytterligare några veckor innan det gått bra. Vi hoppas den håller några säsonger till för det har varit riktigt skönt att kunna svalka sej i den under sommaren 😎.


Annars har det varit en lugn söndag lik de flesta andra dagar. Cleo fick sej ett bad, sen sov hon sex timmar utan avbrott så det tog på krafterna ☺️.

Får även passa på att visa Cleos present från morbror Niklas som han köpte på deras grabbweekend i Dublin förra helgen 😀.

#1 - - NORRSKEN EMMISH:

vilka gulliga sockar! =)

ha en bra dag
kramizz

Till top