Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

170908

Allmänt Permalink0

Idag är det fyra veckor sen Cleo föddes. Och vi har varit hemma i två veckor. Tyvärr har dagen varit ganska dyster för min del, inte bara pga regnet som öst ner i princip hela dagen.


När Cleo föddes fick vi så många gratulationer av nära och kära. Min barndomsvän Daniel som är uppvuxen i grannhuset där vi nu bor hörde av sej och sa "Grattis till lilla livet!". När vi kom hem för två veckor sen kändes allt toppen för vi alla mådde bra och fick äntligen lämna sjukhuset. Vi hann vara hemma en liten stund innan jag fick beskedet att Daniel inte längre levde. Så himla tråkigt och sorgligt. Och det blev en märklig kontrast att man var glad över allt med Cleo och samtidigt inträffar en sån tragedi för en annan familj 😔.

Idag tog vi farväl och det var en väldigt fin begravning med mycket fin musik samtidigt som det är fruktansvärt sorgligt att gå på begravning för en jämnårig och se föräldrar och syskon med flera i sin sorg. Jag hoppas du har det bättre nu, ikväll brinner ljusen här hemma för Dig ❤️.

Till top