Jennie Hägg

27-årig tjej som jobbar som sjuksköterska på en kirurgavdelning på CSK. Bor med Calle i vårt hus i Vinnö och har en 2-årig borderterrier vid namn Balder. Tycker om att shoppa, titta på serier, äta god mat, inredning, träffa vänner & familj och träning. Blev den 11/8 mamma till en liten Cleo som med ett planerat kejsarsnitt kom till världen i vecka 33+5.

170919

Allmänt Permalink0

Vår överenskommelse med hemsjukvården förra veckan var att om amningen fortsatte rulla på bra och Cleo skulle dra sin sond på till exempel måndag så behövde vi inte sätta någon ny utan kunde avvakta till vägningen idag. Det lyssnade Cleo på för igår när jag vaknade höll hon sonden i handen och hade till och med lyckats ta bort nästan all tejp som den var fäst med ☺️. Vi satte ingen ny och amningen går bra så det känns jätteskönt 🙏🏼.


Vi har ju varit vana vid sonden sen hon föddes eftersom hon fick den direkt men vad lätt det är med vissa saker nu när den är borta 😀. Badet blir smidigare, vissa kläder är lättare att ta på och framförallt är hon mindre snorig och irriterad 👍.

Tyvärr visade inte vågen mer än 15g i ökning idag så det var inte riktigt bra. Vi ska därför ge proteintillskott som komplement till amningen nu och det är inte så populärt hos Cleo, förhoppningsvis går det bättre snart 😊. Måste dessutom gå tillbaka till måltider minst var 3:e timme så nu får hon väckas ibland och det gör att hon inte är lika pigg på att äta...
Är iallafall glad att sonden inte behövde sättas dit igen 🙏🏼. Bättre lycka nästa vägning ☺️.

Ikväll har vi haft besök av Johanna, mycket trevligt ❤️.

Till top